De la 130 de lei, la 3.600 de lei. Aceasta este suma cerută de trei indivizi pentru montarea unor burlane

baniPoliţiştii au identificat trei bărbaţi bănuiţi de comiterea unei înşelăciuni. Cei trei ar fi indus în eroare partea vătămată cu privire la preţul efectuării unei lucrări, ulterior solicitând o sumă mai mare.

Astfel, la data de 19 decembrie 2015, trei cei ar fi solicitat unui bărbat, din Sânmărtin, suma de 3.600 de lei pentru montarea unor burlane la locuinţă, deşi iniţial ar fi convenit la suma de 130 de lei.

Persoana vătămată a achitat, la insistenţele celor în cauză, suma de 800 de lei, ulterior sesizând organele de poliţie.

Poliţiştii i-au identificat pe cei în cauză, stabilind că este vorba despre trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, din judeţul Arad.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Pentru a nu victime ale acestui gen de infracţiuni, atragem atenția cetăţenilor să nu primească în curți persoane care se oferă să efectueze astfel de lucrări și să nu apeleze la serviciile acestora, deoarece nu dețin nici un fel de autorizație pentru a desfășura astfel de activități.

Articole similare

  • 47
      Ieri, 22 septembrie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 78 de ani, din Cluj-Napoca, a fost indusă în eroare de către un bărbat care s-a prezentat la domiciliul acesteia și s-a recomandat drept angajat al companiei de gaze. Astfel, sub pretextul…
    Tags: de, la, inselaciune, lei

Poliţiştii au identificat trei bărbaţi bănuiţi de comiterea unei înşelăciuni. Cei trei ar fi indus în eroare partea vătămată cu privire la preţul efectuării unei lucrări, ulterior solicitând o sumă mai mare. Astfel, la data de 19 decembrie 2015, trei cei ar fi solicitat unui bărbat, din Sânmărtin, suma de 3.600 de lei pentru montarea …

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.