De Mărțișor, TOTO CUTUGNO le-a oferit româncelor un sărut virtual și un mesaj video

toto cutugno-deCluj-EDITDupa poezia pe care a dedicat-o tuturor romancelor de 1 Martie, Toto Cutugno le face alta surpriza reprezentantelor sexului frumos! Artistul a inregistrat un mesaj video in care le transmite un sarut virtual, le ureaza o primavara frumoasa, plina de iubire si de noroc si le invita la concertul sau de la Cluj-Napoca, din 13 Martie, care, promite el – va fi o petrecere fantastica!

1 martie. Felicitari tuturor femeilor si o primavara frumoasa, plina de iubire si de noroc de 1 martie! Un sarut pentru toate femeile. Apoi va reamintesc ca pe 13 Martie, la Sala Polivalenta, la Cluj Napoca, va fi un concert, deci, veniti de oriunde ati fi, din Bucuresti sau din orice colt al Romaniei, pentru o petrecere fantastica, toti impreuna. Nu uitati! Sala Polivalenta! Cluj Napoca!” Asa suna mesajul lui Toto Cutugno pentru doamnele si domnisoarele din Romania. Acesta a pregatit pentru fane chiar si un martisor handmade – a aratat ecranul telefonului sau, unde apareau doua papusi, imbracate in costume nationale traditionale romanesti.

Asa cum spune si celebrul italian in filmulet, ‚petrecerea’ va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, incepand cu ora 19.00. Evenimentul dedicat Zilei Femeii le va aduce fanilor dar mai ales fanelor, cele mai iubite piese ale sale, de la „L’Italiano“ si „Serenata“ la melodiile special compuse pentru reprezentantele sexului frumos!

Cei care inca nu si-au rezervat un loc in sala pot achizitiona bilete de la casieria Salii Polivalente, de la Libraria Librarium Universitatii, de la agentia de bilete a Teatrului National, de la standul Ticketnet din Cora, de la standul Ticketevent din Iulius Mall, de la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si din agentiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, TICKETNET.ro!

Articole similare

  • 79
    Dupa cum probabil deja ati aflat, duminica aceasta Toto Cutugno va sustine un concert dedicat Zilei Femeii, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca! Artistul este foarte incantat ca va fi prezent in tara noastra pentru a le bucura pe doamnele si domnisoarele din Cluj-Napoca. Ba chiar mai mult, acesta le va…
    Tags: de, la, si, le, din, va, pentru, cutugno, toto, mesaj

Dupa poezia pe care a dedicat-o tuturor romancelor de 1 Martie, Toto Cutugno le face alta surpriza reprezentantelor sexului frumos! Artistul a inregistrat un mesaj video in care le transmite un sarut virtual, le ureaza o primavara frumoasa, plina de iubire si de noroc si le invita la concertul sau de la Cluj-Napoca, din 13 …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.