ÎNCHEIAT: deCluj.ro te trimite la cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume: „Kings On ICE„

concurs-decluj-kingsonice-2016După cum știți deja, #KingsOnIce din decembrie 2015 a fost un mare succes și, se pare că vom repeta istoria și anul acesta.

deCluj.ro te trimite pe 9 decembrie 2016 la cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume: „Kings On ICE„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu orele 20:00.

Gala ce îi va avea invitați pe cei mai renumiți campioni ai patinajului mondial, în frunte cu regele absolut al gheții Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin Marton, promite publicului român reprezentații impresionante de acrobații și dans pe gheața, într-un show de patinaj absolut.

După cinci ediții Kings On Ice desfășurate la București cu casa inchisă, unul dintre cele mai iubite sporturi din lume, patinajul artistic, revine în 2016 la Cluj, într-un recital de excepție după succesul uriaș din 2015.

deCluj.ro vă oferă 6 invitații după cum urmează:

– 3 (trei) câștigători a câte 2 (două) invitații la KINGS ON ICE

Pentru a participa, va trebui să urmezi următorii pași:

1. Like & Share paginii de Facebook „deCluj.ro„ 

2. Completați următorul formular pentru înscrierea în concurs:

CONCURS ÎNCHEIAT

** ATENTIE

Concursul se desfășoara în perioada 7 noiembrie – 30 noiembrie 2016  și se va încheia la data de 30 noiembrie 2016 ora 22:00.

Câștigătorii concursului vor fi selecționați prin intermediul www.random.org și se vor anunța vineri, 2 decembrie 2016, pe www.deCluj.ro și pe pagina de Facebook deCluj.ro.

Invitațiile se vor acorda PERSONAL CÂȘTIGĂTORILOR vineri, 9 decembrie 2016, ora 19:30 la Sala Polivalentă.

NU se oferă contravaloarea invitațiilor.

Mult succes.

deCluj.ro are calitate de partener media si NU este responsabil pentru modificarea sau anularea spectacolului.

Articole similare

După cum știți deja, #KingsOnIce din decembrie 2015 a fost un mare succes și, se pare că vom repeta istoria și anul acesta. deCluj.ro te trimite pe 9 decembrie 2016 la cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume: „Kings On ICE„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu orele 20:00. Gala ce îi …

Review Overview

User Rating: 4.78 ( 2 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro