INCHEIAT: deCluj.ro te trimite la concert. Câștigă una din cele trei invitații duble la Jean-Michel JARRE

concurs-jean-michel-jarre-resizedeCluj.ro te trimite pe 11 noiembrie 2016 la „JEAN-MICHEL JARRE – ELECTRONICA WORLD TOUR„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 20:30.

Jean-Michel Jarre, va ajunge la Cluj-Napoca pe 11 noiembrie cu o producție unică, pe care publicul din România nu a mai văzut-o vreodată într-un spectacol de interior. Este pentru prima dată când Jean-Michel Jarre va susține un concert la Cluj-Napoca, după 2 concerte la București în 2008, respectiv 2011.

deCluj.ro vă oferă 6 invitații după cum urmează:

– 3 (trei) câștigători a câte 2 (două) invitații la JEAN-MICHEL JARRE – ELECTRONICA WORLD TOUR

Pentru a participa, va trebui să urmezi următorii pași:

1. Like & Share paginii de Facebook „deCluj.ro„ 

2. Completați următorul formular pentru înscrierea în concurs:

CONCURS INCHEIAT

** ATENTIE

Concursul se desfășoară în perioada 17 octombrie – 5 noiembrie 2016  și se va încheia la data de 5 noiembrie 2016 ora 22:00.

Câștigătorii concursului vor fi selecționați prin intermediul www.random.org și se vor anunța duminică, 6 noiembrie 2016, pe www.deCluj.ro și pe pagina de Facebook deCluj.ro.

Invitațiile se vor acorda PERSONAL CÂȘTIGĂTORILOR vineri, 11 noiembrie 2016, ora 20:00 la Sala Polivalentă.

NU se oferă contravaloarea invitațiilor.

Mult succes.

deCluj.ro are calitate de partener media si NU este responsabil pentru modificarea sau anularea spectacolului.

Articole similare

  • 76
    deCluj.ro te trimite pe 11 noiembrie 2016 la „JEAN-MICHEL JARRE – ELECTRONICA WORLD TOUR„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 20:30. Jean-Michel Jarre, va ajunge la Cluj-Napoca pe 11 noiembrie cu o producție unică, pe care publicul din România nu a mai văzut-o vreodată într-un spectacol de interior. Este…
    Tags: la, jean-michel, jarre, pe, cluj-napoca, noiembrie, va, electronica, tour, de

deCluj.ro te trimite pe 11 noiembrie 2016 la „JEAN-MICHEL JARRE – ELECTRONICA WORLD TOUR„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 20:30. Jean-Michel Jarre, va ajunge la Cluj-Napoca pe 11 noiembrie cu o producție unică, pe care publicul din România nu a mai văzut-o vreodată într-un spectacol de interior. Este pentru prima dată când Jean-Michel …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro