Depistat în trafic în timp ce conducea aflat sub influența băuturilor alcoolice

etilotestÎn 14 martie, în jurul orei 23:30, poliţişti rutieri din cadrul Secției 2 Poliţie Rurală Apahida au depistat un bărbat de 38 ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1C-E576, pe raza comunei Apahida, sat Sînnicoară, județul Cluj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au realizat testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.

Față de acesta se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută de Codul penal.

Articole similare

  • 94
    La data de 18 octombrie, ora 23:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Sânnicoara, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Elicei, din Cluj-Napoca, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație…
    Tags: de, în, din, la, influența, depistat, alcoolului, cu, sofer, baut

În 14 martie, în jurul orei 23:30, poliţişti rutieri din cadrul Secției 2 Poliţie Rurală Apahida au depistat un bărbat de 38 ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1C-E576, pe raza comunei Apahida, sat Sînnicoară, județul Cluj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au realizat testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro