Depistat în trafic în timp ce conducea fără permis, un moped neînregistrat

politia-autoPoliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea mopedul neînregistrat pe raza municipiului Gherla, jud. Cluj, fără permis de conducere pe drumurile publice.  

Marți, 23 februarie, ora 15:18, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, Compartimentul Rutier, au depistat un bărbat de 36 ani, din comuna Iclod, jud. Cluj, în timp ce conducea mopedul, pe strada Clujului din municipiul Gherla, acesta fiind neînmatriculat sau înregistrat, iar conducătorul auto nu poseda permis de conducere.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Articole similare

  • 77
    La data de 1 iulie, ora 18:15, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au depistat, în trafic, un bărbat care circula cu un moped neînmatriculat, fără permis de conducere. Bărbatul de 28 de ani, din comuna Luna, a fost identificat, de poliţişti, circulând pe DN15 E60, pe…
    Tags: de, în, permis, neînmatriculat, fără, conducere, din, sau, şi, moped

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea mopedul neînregistrat pe raza municipiului Gherla, jud. Cluj, fără permis de conducere pe drumurile publice.   Marți, 23 februarie, ora 15:18, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, Compartimentul Rutier, au depistat un bărbat de 36 ani, din comuna Iclod, jud. …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.