Depistați în timp ce în timp ce sustrăgeau şi încărcau bunuri de 4.000 lei dintr-un imobil din Cluj-Napoca

Catuse-04Poliţiştii clujeni au depistat şi reţinut doi bărbaţi, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la furt şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Miercuri, 18 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 3 Poliţie – au depistat, în flagrant delict, doi bărbaţi în timp ce sustrăgeau bunuri din demisolul unui imobil.

Astfel, la data menţionată, în jurul orei 04:30, cei doi bărbaţi, de 45, respectiv 47 de ani, din Cluj-Napoca, au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau şi încărcau, într-un autoturism, anvelope de iarnă, unelte electrice, o bicicletă, etc., din demisolul unui imobil de pe strada Romul Ladea, din Cluj-Napoca.

În urma depistării, bunurile, în valoare de circa 4.000 de lei,  au fost ridicate, urmând a fi predate persoanelor vătămate.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole similare

Poliţiştii clujeni au depistat şi reţinut doi bărbaţi, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la furt şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. Miercuri, 18 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 3 Poliţie – au depistat, în flagrant delict, doi bărbaţi în timp ce sustrăgeau bunuri din demisolul unui imobil. Astfel, …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro