Deținutul evadat duminică din arest, depistat pe strada Cetății din Florești

foto PERSOANA EVADATAÎn urma activităților specifice și a verificărilor efectuate, polițiștii clujeni, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj, l-au depistat pe bărbatul care, la data de 14 august, a evadat din centrul de reținere și arestare preventivă al unității.

Astfel, la data de 16 august, în jurul orei 22:00, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din județul Covasna, a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Cetății, din localitatea Florești, județul Cluj.

În continuare, sub coordonarea unității de parchet, cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

În paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condițiile și împrejurările care au condus la producerea acestui incident. Totodată, un procuror efectuează activitatea de urmărire penală într-un dosar penal privind polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor la momentul incidentului.

Articole similare

În urma activităților specifice și a verificărilor efectuate, polițiștii clujeni, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj, l-au depistat pe bărbatul care, la data de 14 august, a evadat din centrul de reținere și arestare preventivă al unității. Astfel, la data de 16 august, în jurul orei 22:00, bărbatul, în vârstă de …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro