Doi bărbați au fost reținuți după ce au furat mai multe produse cosmetice dintr-o farmacie de pe Calea Florești

Catuse-04Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au reţinut doi bărbaţi pe o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat dintr-o farmacie de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În 09.02.2016, în jurul orelor 19.00, poliţiştii Secției 4 Poliție au fost sesizaţi telefonic prin SNUAU 112 despre faptul că la o farmacie situată pe Calea Florești, din municipiul Cluj-Napoca, trei persoane ar fi sustras mai multe produse cosmetice de pe rafturile farmaciei, una dintre acestea purtând perucă.

Agentul de pază a reuşit să imobilizeze pe una dintre cele trei persoane, care a fost predată poliţiştilor.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbat, în vârstă de 35 de ani din comuna Baciu, judeţul Cluj, asupra lui fiind găsite produse cosmetice în valoare de aproximativ 30 lei.

Bărbatul a fost reţinut pe o durată de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Miercuri, 10.02.2016, celalte două persoane care ar fi fost prezente în farmacie la momentul comiterii faptei, au fost depistate şi identificate de către poliţişti, în persoana unui bărbat de 21 de ani, din comuna Baciu și a unei minore de 15 ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Bărbatul a fost reţinut pe o durată de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar  faţă de minoră urmează a fi dispusă efectuarea unei expertize psihiatrice în vederea stabilirii existenței discernământului.

Articole similare

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au reţinut doi bărbaţi pe o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat dintr-o farmacie de pe raza municipiului Cluj-Napoca. În 09.02.2016, în jurul orelor 19.00, poliţiştii Secției 4 Poliție au fost sesizaţi telefonic prin SNUAU 112 despre faptul că la o farmacie …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.