Doi bărbați din Cluj-Napoca și Florești, încarcerați pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

La data de 7 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate emise pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Astfel, un bărbat, de 51 de ani, din Cluj-Napoca, avea emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse de 2 ani și 7 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii rutiere menționate.

De asemenea, pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din Florești, era emis un mandat de executare a 2 ani și 6 luni de închisoare pentru infracțiunea rutieră comisă.

Cei doi au fost încarcerați la Penitenciarul Gherla.

Articole similare

  • 67
    La data de 16 februarie, în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție, au depistat un conducător auto sub influența alcoolului. Șoferul, un bărbat, de  37 de ani, din Florești, a fost depistat pe strada Primăverii. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o…
    Tags: de, influența, din, vehicul, unui, conducerea, la, alcoolului, ani, sofer

La data de 7 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate emise pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Astfel, un bărbat, de 51 de ani, din Cluj-Napoca, avea emis pe …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro