Doi minori din Sălaj, reținuți la scurt timp după ce au tâlhărit o femeie

Catuse-03Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul material a fost recuperat în totalitate.

La data de 27 ianuarie, poliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri, ambii de 17 ani, din judeţul Sălaj, bănuiţi de comiterea unei tâlhării.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că, la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 20:45, cei doi i-ar fi sustras unei femei geanta, prin folosirea violenţei.

În momentul producerii faptei, femeia de 49 de ani, din Cluj-Napoca, se deplasa pe strada Ţebei, din municipiu, spre domiciliu. Conform acesteia, ar fi suferit un prejudiciu de circa 1.000 de lei, geanta conţinând bani, documente şi alte bunuri.

La circa 2 ore de la comiterea faptei, poliţiştii au reuşit depistarea şi identificarea celor implicaţi, în zona Pieţei Gării, recuperând integral prejudiciul.

Ulterior reţinerii, faţă de ce doi a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale

Articole similare

  • 45
    Trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce ar fi tâlhărit un taximetrist. Aceştia au fost depistaţi la scurt de la comiterea faptei de către poliţişti, fiind mobilizate efective suplimentare în acest sens. La data de 9 februarie, ora 05:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la…
    Tags: de, în, la, din, au, şi, tineri, pentru, prinsi, talhari

Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul material a fost recuperat în totalitate. La data de 27 ianuarie, poliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri, ambii de 17 ani, din judeţul Sălaj, bănuiţi de comiterea unei tâlhării. În …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.