Doi minori din Turda, reținuți după ce au tâlhărit o femeie pentru 36 lei și un telefon mobil

Luni, 19 decembrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Turda au identificat și reținut pentru 24 ore, doi minori cercetați pentru sărvărșirea infracţiunii de „tâlharie calificată”.

Totul s-a petrecut luni, 19 decembrie, în jurul orelor  07:00, când o femeie de 62 ani din Turda a sesizat  prin plângere Poliția municipiului Turda,  despre faptul în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu a fost acostată de 2 persoane necunoscute, de sex masculin, care, prin folosirea violenței, au deposedat-o de o geantă din care au sustras suma de 36 lei și un telefon mobil, cauzându-i leziuni corporale și un prejudiciu de 100 lei.

În cursul aceleiași zile, în urma investigațiilor efectuate de polițiști, cei doi tineri au fost identificați în persoana celor doi minori, de 15, respectiv 16 ani din municipiul Turda.

Față de aceștia s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „tâlharie calificată”, fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

În urma activităților întreprinse de polițiști a fost recuperat și restituit părții vătămate, telefonul sustras.

Articole similare

Luni, 19 decembrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Turda au identificat și reținut pentru 24 ore, doi minori cercetați pentru sărvărșirea infracţiunii de „tâlharie calificată”. Totul s-a petrecut luni, 19 decembrie, în jurul orelor  07:00, când o femeie de 62 ani din Turda a sesizat  prin plângere Poliția municipiului Turda,  despre faptul în timp ce se …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro