Doi tineri depistați după ce au furat bani și bunuri de peste 12.000 lei

Politia - DescinderiVineri, 12 februarie, între orele  06:00-12:00, a fost executată o actiune pe raza comunei Așchileu, județul Cluj, pentru combaterea furturilor  din locuințe.

La actiune au participat 26 polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla și 7 luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Polițiștii au realizat 7 percheziții domiciliare pe baza mandatelor emise de Judecătoria Gherla, iar de la locuințele persoanelor percheziționate au fost ridicate mai multe bunuri, obiecte provenite din furturi și a căror proveniență nu putea fi dovedită, cum ar fi drujbe, mașini de găurit, flex-uri, cabluri electrice, telefoane mobile, televizoare, hamuri, DVD player, monitoare, boxe audio,  scule, etc.

În urma activităţilor de cercetare penală efectuate au fost identificați doi tineri, de 18, respectiv 14 ani, din comuna Așchileu, județul Cluj care, în perioada 2014-2015 ar fi sustras din mai multe locuințe din localitate diferite sume de bani și bunuri, prejudiciul fiind estimat la peste 12.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările în cauză, sub coordonarea procurorului  de caz.

De asemenea, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale prevăzute de Legea nr.  61 / 1991 republicată, privind ordinea și liniștea publică și au desfășurat cercetări privind alte 7 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni

Articole similare

Vineri, 12 februarie, între orele  06:00-12:00, a fost executată o actiune pe raza comunei Așchileu, județul Cluj, pentru combaterea furturilor  din locuințe. La actiune au participat 26 polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla și 7 luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Polițiștii au realizat 7 percheziții domiciliare pe baza mandatelor emise de Judecătoria …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.