Doi tineri din Turda, reținuți și arestați preventiv pentru tâlhărie

Catuse-02Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turda au reţinut, pentru 24 de ore, două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie. În cursul zilei de ieri, pe numele celor două persoane au fost emise mandate de arestare preventivă.

 În fapt, în perioada septembrie – octombrie, cei doi, un tânăr de 18 ani şi o tânără de 26 de ani, din Turda, ar fi sustras fier vechi din incinta unei foste fabrici de pe strada Ştefan cel Mare, din Turda, exercitând acte de violenţe asupra celor care ar fi încercat să oprească activitatea ilicită.

Astfel, două persoane, între care şi administratorul firmei care are ca obiect de activitate paza în incinta fostei fabrici, ar fi fost ameninţate si agresate de cei în cauză.

În urma probatoriului administrat, la data de 7 noiembrie a.c. cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Ieri, magistraţii au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articole similare

  • 52
    Poliţiştii clujeni au identificat și reținut pentru 24 de ore patru bărbați bănuiți de comiterea unor furturi din locuințe. Aceștia au fost depistați în flagrant delict, imediat după sustragerea de bunuri dintr-un imobil din Cluj-Napoca. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii clujeni au reușit depistarea în flagrant delict a unor bărbați…
    Tags: de, în, hoti, prinsi, retinuti, din

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turda au reţinut, pentru 24 de ore, două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie. În cursul zilei de ieri, pe numele celor două persoane au fost emise mandate de arestare preventivă.  În fapt, în perioada septembrie – octombrie, cei doi, un tânăr de 18 ani şi o …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro