Donează sânge la caravana mobilă din Piața Unirii și mergi GRATIS la UNTOLD

caravana mobila 1Caravana mobilă BLOOD NETWORK  se oprește în perioada 15 iulie-17 iulie în Piața Unirii din centrul orașului Cluj-Napoca. Cei care doresc să doneze sânge o pot face la sfârșitul acestei săptămâni, adică vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 9.00.

Cine donează sânge la caravana mobilă din Piața Unirii și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (https://www.reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului, când pe scenă vor urca Dimitri Vegas&Like Mike, Tiesto și Faithless.

Începând de luni, 18 iulie și până miercuri, 20 iulie caravana mobilă BLOOD NETWORK se mută la București, la intrarea în parcul Herăstrău, dinspre Piața Charles De Gaulle. Și aici cei care doresc să doneze sânge o pot face în fiecare zi tot de la ora 9.00.

Cei care nu ajung să doneze la caravana mobilă, pot să se îndrepte spre Centrele de Transfuzii din întreaga țară până pe 29 iulie. Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară și înscriu codul de donare primit pe siteul www.untold.com/#bloodnetwork, primesc o reducere de 150 de lei din prețul final al abonamentului.

Articole similare

Caravana mobilă BLOOD NETWORK  se oprește în perioada 15 iulie-17 iulie în Piața Unirii din centrul orașului Cluj-Napoca. Cei care doresc să doneze sânge o pot face la sfârșitul acestei săptămâni, adică vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 9.00. Cine donează sânge la caravana mobilă din Piața Unirii și se înscrie în baza de …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro