Două persoane au decedat în urma unui grav accident rutier produs pe fondul unei depășiri neregulamentare

accident02La data de 21.09.2016, ora 19:50, pe DN 1 C, între localitățile Urișor și Cășeiu, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două  persoane,  rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a două autovehicule.

Conform primelor cercetări, o femeie, de 39 de ani, din Dej, în timp ce conducea autovehiculul pe DN 1C, între localitățile Urișor și Cășeiu, din direcţia Dej înspre Baia Mare, a inițiat o manevră de depășire neregulamentară a unui autovehicul și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Giurgiu.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătoarei auto și a unei femei, de 39 ani, din comuna Câţcău, pasageră pe locul dreapta față în acelaşi autoturism, precum și cu vătămarea corporală ușoară a celuilalt conducător auto.

De asemenea, din accident au rezultat şi pagube materiale în valoare de circa 50.000 lei.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 77
    Joi, 6 august, în jurul orei 01:00, pe DN1C la Km.71+200, jud. Cluj,  str. Baia Mare, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, rănirea uşoară a două persoane şi avarierea a două autovehicule. Un bărbat de 36 ani, din comuna Ilva Mică, jud. Bistriţa-Năsăud, în timp ce…
    Tags: de, pe, în, din, ani, dn, cu, două, unei, persoane

La data de 21.09.2016, ora 19:50, pe DN 1 C, între localitățile Urișor și Cășeiu, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două  persoane,  rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a două autovehicule. Conform primelor cercetări, o femeie, de 39 de ani, din Dej, în timp ce conducea autovehiculul pe DN 1C, …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro