Două persoane au fost grav rănite datorită unei depășiri neregulamentare

accident01Marți, 18 octombrie, în jurul orei 17:30, pe  DN 16, pe raza comunei Apahida, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu  rănirea a două persoane.

 Conform primelor verificări, un bărbat, de 28 de ani, din județul Mureș, în timp ce conducea un autovehicul pe  DN 16, dinspre Apahida înspre Mociu, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, intrând în coliziune frontală cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 52 de ani, din Vaida – Cămăraș.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, în vârstă de 52 de ani, precum și a unui pasager în același autovehicul, respectiv a unui bărbat, de 69 de ani, din comuna Aghireșu.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 11.000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 77
    La data de 8 octombrie, ora 07:30, pe DN1C, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a cinci persoane și avarierea a două vehicule. Un bărbat de 41 ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Apahida, pe DN16 înspre DN1C, pe fondul neacordării…
    Tags: de, pe, ani, în, din, bărbat, s-a, autovehicul, cu, grav

Marți, 18 octombrie, în jurul orei 17:30, pe  DN 16, pe raza comunei Apahida, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu  rănirea a două persoane.  Conform primelor verificări, un bărbat, de 28 de ani, din județul Mureș, în timp ce conducea un autovehicul pe  DN 16, dinspre Apahida înspre Mociu, ar fi …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro