Două persoane au fost rănite în urma unui grav accident de circulație

accident02Miercuri, 13 aprilie, în jurul orei 14:00, pe strada Jiului, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea a două autovehicule.

 Conform primelor cercetări, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Harghita, ar fi pătruns în intersecția cu strada Jiului fără a acorda prioritate de trecere autovehiculelor care aveau acest drept, intrând astfel în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a bărbatului, rănirea uşoară a femeii, de 39 de ani, din municipiul Cluj-Napoca şi avarierea celor două autoturisme implicate.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 20.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 73
    Sâmbătă, 17 octombrie, în jurul orei 09:00, pe raza municipiului  Dej s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a trei persoane. Un bărbat, de 36 ani, din comuna Cuzdrioara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Şomcutului, din municipiul Dej, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum,…
    Tags: în, de, pe, s-a, din, rutier, cu, accident, produs, soldat

Miercuri, 13 aprilie, în jurul orei 14:00, pe strada Jiului, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea a două autovehicule.  Conform primelor cercetări, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Harghita, ar fi pătruns în intersecția cu …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro