Două persoane au fost rănite în urma unui grav accident rutier petrecut pe Calea Turzii

accident02La data de 9 mai, în jurul orei 10:20, pe Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea unui autovehicul.

Conform primelor cercetări, un bărbat de 84 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN1E60, pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (drum în rampă, curbă periculoasă la stânga, timp ploios), a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu parapeţii din beton.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a unei femei, de 79 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pasageră în autoturism, și rănirea uşoară a conducătorului auto.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 54
    Sâmbătă, 17 octombrie, în jurul orei 09:00, pe raza municipiului  Dej s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a trei persoane. Un bărbat, de 36 ani, din comuna Cuzdrioara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Şomcutului, din municipiul Dej, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum,…
    Tags: în, de, pe, s-a, din, rutier, cu, accident, produs, soldat

La data de 9 mai, în jurul orei 10:20, pe Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea unui autovehicul. Conform primelor cercetări, un bărbat de 84 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN1E60, pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro