Două persoane rănite și două autoturisme avariate în urma unui accident rutier petrecut în Bonțida

accident01Miercuri, 17 august, ora 15:05, pe DN1C E576, pe raza comunei Bonţida, în localitatea Răscruci, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a două persoane şi avarierea a două vehicule.

Un bărbat, de 32 de ani, din comuna Beliș, în timp ce conducea autoturismul pe DN1C E576, în localitatea Răscruci, din direcția Cluj-Napoca spre Gherla, s-ar fi încadrat  pe banda de preselecţie pentru a schimba direcţia de mers spre stânga, context în care nu ar fi acordat prioritate de trecere autoturismului care circula  regulamentar din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

Conducătorul auto, în vârstă de 32 de ani, şi un bărbat, de 36 ani, din comuna Beliş, pasager în acelaşi autoturism, ar fi suferit leziuni ușoare.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 25.000 lei.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 61
    Miercuri, 24 noiembrie, în jurul orei 17:00, pe DN1 E60, pe raza localității Florești, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a trei autovehicule. Un conducător auto de 67 de ani, din Maramureș, nu ar fi acordat prioritate de trecere autovehiculelor care circulau pe…
    Tags: pe, de, în, care, din, accident, prioritate, ranite, persoane

Miercuri, 17 august, ora 15:05, pe DN1C E576, pe raza comunei Bonţida, în localitatea Răscruci, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a două persoane şi avarierea a două vehicule. Un bărbat, de 32 de ani, din comuna Beliș, în timp ce conducea autoturismul pe DN1C E576, în localitatea Răscruci, din direcția Cluj-Napoca …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro