E OFICIAL. Întâlnirea ”TRICOLORILOR” cu Spania va avea loc la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena

nationala-fotbalFederația Română de Fotbal anunță că s-a luat o decizie în privința stadioanelor ce vor găzdui meciurile amicale programate la finalul acestei luni.

Astfel, partida cu Lituania se va disputa la Giurgiu pe arena ”Marin Anastasovici” în data de 23 martie, ora 20:00, iar întîlnirea cu Spania va avea loc pe 27 martie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45.

“Am observat și eu că am primit cu foarte mare rapiditate un răspuns. Credeam că noaptea e un sfetnic bun, dar acum vă pot confirma în mod oficial că meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentanții naționalei Spaniei și au spus că nu e nicio problemă. Singura problemă e legată de gazon. Specialiștii vor decide dacă el va putea susține două meciuri și 4 antrenamente într-un timp atât de scurt” a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru Digi Sport.

sursa / foto: FRF

Articole similare

Federația Română de Fotbal anunță că s-a luat o decizie în privința stadioanelor ce vor găzdui meciurile amicale programate la finalul acestei luni. Astfel, partida cu Lituania se va disputa la Giurgiu pe arena ”Marin Anastasovici” în data de 23 martie, ora 20:00, iar întîlnirea cu Spania va avea loc pe 27 martie, pe Cluj …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro