Electric Castle 2016: AMR 7 zile. Iată ce trebuie să ști despre ediția acestui an

EC16_afis_final_SSElectric Castle Festival, ajuns anul acesta la ediția a 4-a, va avea loc între 14 și 17 iulie 2016, la Castelul Banffy din localitatea Bonțida, județul Cluj. Skrillex, megastarul dorit de toate festivalurile mari din lume, va ajunge pentru prima dată la un festival din România, pe scena Electric Castle.

Opt premii Grammy, câteva titluri de „artist of the year”, clipuri cu sute de milioane de vizualizări pe YouTube (cu un record de 410 demilioane de vizualizări doar pentru „Bagarang”), dar mai ales respectul unei întregi industrii, indiferent dacă vorbim de nume mari din rock, rap sau muzică electronică: acesta este „portofoliul” cu care SKRILLEX ajunge, în iulie, la Electric Castle Festival. De la debutul din 2010 cu „My name is Skrillex”, artistul apare constant în clasamente fie prin compozițiile proprii, fie prin producțiile și colaborările pe care le semnează alături de Korn, Diplo, Bring Me The Horizon, Rusko și mulți alții. Este un excelent promotor al artiștilor tineri din toate zonele muzicale, însăși evoluția lui de la rock către dubstep ajutându-l să înțeleagă nevoia de suport pe care aceștia o au.

Publicul ELECTRIC CASTLE câștigă, anul acesta, o zi în plus de distracție pe domeniul Castelului Bánffy, prin „Ziua Zero”. Va fi o zi de încălzire pentru fani și un prilej de repetiție generală pentru organizatori, cu o listă suplimentară de concerte față de line-up-ul deja anunțat.

Până la această ediție, „Ziua 0” aparținea exclusiv organizatorilor, care testau toate sistemele din festival și realizau ultimele pregătiri. Anul acesta, „repetiția” se va ține în 13 iulie cu public, iar accesul este asigurat pentru toți cei care și-au achiziționat abonamente la festival. Decizia a fost luată pentru a implica și cele câteva mii de oameni care, an de an, preferă să fie prezenți la castel cu o zi înaintea deschiderii oficiale, pentru a-și ridica brățările de festival sau pentru a se instala în zona de camping.

ELECTRIC CASTLE 2016 înseamnă:

Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Elliphant, RUSKO, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, Babylon Circus, NU:TONE B2B LOGISTICS, DJ Marky, Aba Shanti-I, Congo Natty (Rebel MC), Toddla T , LOUISAHHH!, Legowelt, Alternosfera, Urma,Macanache, DJ Shiver și alți zeci de artiști.

Articole similare

Electric Castle Festival, ajuns anul acesta la ediția a 4-a, va avea loc între 14 și 17 iulie 2016, la Castelul Banffy din localitatea Bonțida, județul Cluj. Skrillex, megastarul dorit de toate festivalurile mari din lume, va ajunge pentru prima dată la un festival din România, pe scena Electric Castle. Opt premii Grammy, câteva titluri de …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 2 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro