Facilitățile la taxele locale și plata abonamentului de parcare sunt valabile până la 31 martie 2017

Toate facilitatile la taxele locale si plata abonamentului de parcare sunt valabile pana la 31 martie 2017

Primaria municipiului Cluj-Napoca reaminteste tuturor celor interesati faptul ca incepand din 5 ianuarie si pana in 31 martie 2017, indiferent de momentul in care aleg sa achite abonamentele de parcare pentru cartier au acelasi regim, respectiv isi pastreaza locul de parcare.

De asemenea, pentru plata impozitelor si taxelor locale, la plata integrala a acestora, in orice zi pana la 31 martie 2017, se aplica o reducere de 10%.

Programul de incasare a impozitelor şi taxelor a fost reluat incepand de astazi, 5 ianuarie 2017, la toate ghiseele institutiei (Piata Unirii nr. 1, Moţilor nr. 7 şi la primariile de cartier).

Modalitatile de plata a taxelor si impozitelor locale puse la dispozitie de Primaria Cluj-Napoca sunt urmatoarele:

– direct la ghiseele institutiei numerar sau cu card bancar;

– online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro sau pe www.ghiseul.ro;

– online, cu ajutorul codului QR de pe instiintarea de plata a impozitelor.

Declaratiile de impunere insotite de documentele justificative-pentru stabilirea valorii impozabile a cladirilor nerezidentiale – se depun pana la data de 31 martie 2017.

Articole similare

  • 79
    Clujenii isi mai pot achita impozitele pe acest an, beneficiind de bonificatia de 10%, pana in data de 30 iunie 2016. Bonificatia se acorda la plata integrala a impozitelor pentru anul in curs. Pana in prezent, si-au achitat impozitele 66% dintre persoanele fizice si 43% dintre persoanele juridice. Situatia platilor…
    Tags: de, la, plata, napoca, taxe, cluj, primaria, impozite

Toate facilitatile la taxele locale si plata abonamentului de parcare sunt valabile pana la 31 martie 2017 Primaria municipiului Cluj-Napoca reaminteste tuturor celor interesati faptul ca incepand din 5 ianuarie si pana in 31 martie 2017, indiferent de momentul in care aleg sa achite abonamentele de parcare pentru cartier au acelasi regim, respectiv isi pastreaza …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro