Fără permis, a provocat un accident în timp ce conducea un moped pe raza localităţii Râşca

accident01La data de 25 aprilie, în jurul orei 11:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda – Postul de  Poliţie Comunal Beliş au identificat un bărbat care conducea un moped fără a poseda permis de conducere, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Bărbatul, de 68 de ani, din localitatea Dealu Mare, fusese implicat într-un eveniment rutier, în timp ce conducea un moped pe raza localităţii Râşca. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 64
    Joi, 29 octombrie, ora 12:15, pe strada Horea, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Un bărbat de 52 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe strada Horea, înspre Piața Gării, ar fi efectuat un viraj la stânga, peste marcajul longitudinal…
    Tags: de, în, din, pe, rutier, permis, ce, cluj, fara, accident

La data de 25 aprilie, în jurul orei 11:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda – Postul de  Poliţie Comunal Beliş au identificat un bărbat care conducea un moped fără a poseda permis de conducere, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Bărbatul, de 68 de ani, din localitatea Dealu Mare, fusese …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro