Felicitări câștigătorilor: Vezi dacă vei merge la Horațiu Mălăele, SUNT UN ORB

Concurs-MALAELE-SUNT UN ORBdeCluj.ro te trimite pe 15 aprilie 2016 la„HORAȚIU MĂLĂELE, SUNT UN ORB„ ce va avea loc la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00.

Pe 15 aprilie, Horațiu Mălăele prezintă spectacolul „Sunt un orb” la Cinema „Florin Piersic” din Cluj Napoca.

Recitalul va fi urmat de proiectia filmului „Funeralii Fericite“, o comedie neagra regizata de Horatiu Malaele pe un scenariu scris de Adrian Lustig, in care chiar Horatiu Malaele realizeaza un rol de exceptie. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul ”Sunt un orb” vor beneficia in mod gratuit de vizionarea acestuia.

Filmul, dificil de incadrat intr-un gen cinematografic, ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Câștigătorii invitațiilor au fost aleși prin intermediul www.random.org și sunt:

Castigatori-Malaele

 

Szabo Eva

 

 

Ferdean Ana-Maria

 

 

 

Invitațiile vor fi înmânate PERSONAL câștigătorilor (pe baza cărții de identitate) vineri, 15 aprilie 2016, ora 18:30, la intrarea Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca.

Felicitări câștigătorilor.

Articole similare

deCluj.ro te trimite pe 15 aprilie 2016 la„HORAȚIU MĂLĂELE, SUNT UN ORB„ ce va avea loc la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00. Pe 15 aprilie, Horațiu Mălăele prezintă spectacolul „Sunt un orb” la Cinema „Florin Piersic” din Cluj Napoca. Recitalul va fi urmat de proiectia filmului „Funeralii Fericite“, o comedie neagra regizata de Horatiu Malaele …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro