Felicitări câștigătorilor: Vezi dacă vei participa la cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume: „Kings On ICE„

concurs-decluj-kingsonice-2016deCluj.ro te trimite pe 9 decembrie 2016 la cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume: „Kings On ICE„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu orele 20:00.

Gala ce îi va avea invitați pe cei mai renumiți campioni ai patinajului mondial, în frunte cu regele absolut al gheții Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin Marton, promite publicului român reprezentații impresionante de acrobații și dans pe gheața, într-un show de patinaj absolut.

După cinci ediții Kings On Ice desfășurate la București cu casa inchisă, unul dintre cele mai iubite sporturi din lume, patinajul artistic, revine în 2016 la Cluj, într-un recital de excepție după succesul uriaș din 2015.

deCluj.ro a oferit 6 invitații după cum urmează:

– 3 (trei) câștigători a câte 2 (două) invitații la KINGS ON ICE

Câștigătorii invitațiilor au fost aleși prin intermediul www.random.org și sunt:

castigatori-kings-2

  1. Satmar Alexandra
  2. Negrut Alexandra
  3. Paul Giurgiuca

Invitațiile vor fi înmânate PERSONAL câștigătorilor (pe baza cărții de identitate) Vineri, 9 decembrie 2016, ora 19:30, la SALA POLIVALENTĂ.

Felicitări câștigătorilor.

Articole similare

deCluj.ro te trimite pe 9 decembrie 2016 la cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume: „Kings On ICE„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu orele 20:00. Gala ce îi va avea invitați pe cei mai renumiți campioni ai patinajului mondial, în frunte cu regele absolut al gheții Evgeni Plushenko și celebrul violonist …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro