Felicitări câștigătorilor: Vezi dacă vei participa la concertul special de Crăciun al tenorului „ALESSANDRO SAFINA„

ALESSANDRO SAFINA, unul dintre cei mai populari tenori din lume, revine cu un nou concert în România, grație organizatorului Premium Booking. După spectacolul impresionant prezentat la București, unde a fost ovaționat de peste 4.000 de spectatori, îndrăgitul tenor și-a răsplătit admiratorii cu nu mai puțin de 5 bisuri.

Spre încântarea publicului, ALESSANDRO SAFINArevine în România pe 14 decembrie, într-un concert special de Crăciun ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj – Napoca.

deCluj.ro vă oferă 4 invitații VIP după cum urmează:

– 2 (doi) câștigători a câte 2 (două) invitații VIP la ALESSANDRO SAFINA

Câștigătorii invitațiilor au fost aleși prin intermediul www.random.org și sunt:

 

Eugenia Petridean | Neamtu Monica

Invitațiile vor fi înmânate PERSONAL câștigătorilor (pe baza cărții de identitate) miercuri, 14 decembrie 2016, ora 19:00, la SALA POLIVALENTĂ.

Felicitări câștigătorilor.

Articole similare

ALESSANDRO SAFINA, unul dintre cei mai populari tenori din lume, revine cu un nou concert în România, grație organizatorului Premium Booking. După spectacolul impresionant prezentat la București, unde a fost ovaționat de peste 4.000 de spectatori, îndrăgitul tenor și-a răsplătit admiratorii cu nu mai puțin de 5 bisuri. Spre încântarea publicului, ALESSANDRO SAFINArevine în România …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro