Felicitări câștigătorilor: Vezi dacă vei participa la concertul TOTO CUTUGNO din 13 martie

Concurs-deCluj-TotoCutugnodeCluj.ro te trimite pe 13 martie 2016 la concertul „TOTO CUTUGNO„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu orele 19:00.

Cel mai indragit italian al tuturor timpurilor revine in tara noasta si in acest an! La cateva zile dupa Ziua Femeii, pe 13 Martie 2016, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, celebrul cantaret isi va incanta admiratoarele cu cele mai frumoase melodii ale sale!

Concertul se va numi „Best Of” si isi propune sa rasfete toate admiratoarele artistului cu hiturile care l-au consacrat: „L’Italiano“, „Serenata“, „Insieme: 1992”, „Figli”… dar mai ales cu melodiile special compuse pentru reprezentantele sexului frumos. De-a lungul timpului, Toto Cutugno a interpretat mai multe piese dedicate femeii, un exemplu fiind “Stasera Parliamo Di Donne” – cea mai cunoscuta dintre ele, si nu o data a recunoscut ca “femeia” este simbolul sensibilitatii; si ce ar fi muzica fara sensibilitate…?

Câștigătorii invitațiilor au fost aleși prin intermediul www.random.org și sunt:

Castigatori

Andrichi Diana

 

Gocan Ionela

 

 

 

 

Invitațiile vor fi înmânate PERSONAL câștigătorilor (pe baza cărții de identitate) duminică, 13 martie 2016, ora 18:30, la intrarea Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

Felicitări câștigătorilor.

Articole similare

  • 76
    Cel mai indragit italian al tuturor timpurilor revine in tara noasta si in acest an! La cateva zile dupa Ziua Femeii, pe 13 Martie 2016, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, celebrul cantaret isi va incanta admiratoarele cu cele mai frumoase melodii ale sale! Concertul se va…
    Tags: de, si, mai, la, din, cutugno, toto, cu, cluj, sala

deCluj.ro te trimite pe 13 martie 2016 la concertul „TOTO CUTUGNO„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu orele 19:00. Cel mai indragit italian al tuturor timpurilor revine in tara noasta si in acest an! La cateva zile dupa Ziua Femeii, pe 13 Martie 2016, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, celebrul …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro