Felicitări câștigătorilor: Vezi dacă vei participa la Jean-Michel JARRE, ELECTRONICA WORLD TOUR

concurs-jean-michel-jarre-resizedeCluj.ro te trimite pe 11 noiembrie 2016 la „JEAN-MICHEL JARRE – ELECTRONICA WORLD TOUR„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 20:30.

Jean-Michel Jarre, va ajunge la Cluj-Napoca pe 11 noiembrie cu o producție unică, pe care publicul din România nu a mai văzut-o vreodată într-un spectacol de interior. Este pentru prima dată când Jean-Michel Jarre va susține un concert la Cluj-Napoca, după 2 concerte la București în 2008, respectiv 2011.

deCluj.ro a oferit 6 invitații după cum urmează:

– 3 (trei) câștigători a câte 2 (două) invitații la JEAN-MICHEL JARRE – ELECTRONICA WORLD TOUR

Câștigătorii invitațiilor au fost aleși prin intermediul www.random.org și sunt:

castigatori-jeanmicheljarre

 

1. STAN IOANA

 

2. REBREANU SEBASTIAN

 

3. MARC ALEXANDRU

Invitațiile vor fi înmânate PERSONAL câștigătorilor (pe baza cărții de identitate) Vineri, 11 noiembrie 2016, ora 20:00, la SALA POLIVALENTĂ.

 

Felicitări câștigătorilor.

Articole similare

  • 76
    deCluj.ro te trimite pe 11 noiembrie 2016 la „JEAN-MICHEL JARRE - ELECTRONICA WORLD TOUR„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 20:30. Jean-Michel Jarre, va ajunge la Cluj-Napoca pe 11 noiembrie cu o producție unică, pe care publicul din România nu a mai văzut-o vreodată într-un spectacol de interior. Este…
    Tags: la, noiembrie, decluj.ro, de, pe, va, jarre, jean-michel, ora, cluj-napoca

deCluj.ro te trimite pe 11 noiembrie 2016 la „JEAN-MICHEL JARRE – ELECTRONICA WORLD TOUR„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 20:30. Jean-Michel Jarre, va ajunge la Cluj-Napoca pe 11 noiembrie cu o producție unică, pe care publicul din România nu a mai văzut-o vreodată într-un spectacol de interior. Este pentru prima dată când Jean-Michel …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro