Felicitări câștigătorilor: Vezi dacă vei participa la WE LOVE RETRO

Concurs-We Love RetrodeCluj.ro te trimite pe 16-17 iunie 2016 la „WE LOVE RETRO„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00.

Bonnie Tyler, Smokie, Mr. President, Dr. Alban, No Mercy și E-Type vor concerta în această vară la Cluj-Napoca! Luna iunie va fi gazda artiștilor care au definit muzica anilor ’80 și ’90.

Pe 16 și 17 Iunie 2016 generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de probabil cea mai frumoasă perioadă a vieții: de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la ”We Love Retro”.

deCluj.ro a oferit 2 abonamente duble după cum urmează:

– 2 câștigători a câte 1 (unu) abonament dublu la WE LOVE RETRO

Câștigătorii abonamentelor au fost aleși prin intermediul www.random.org și sunt:

RandomORG-We Love Retro-BLURED-resized

 

SZALY OANA

MERCA CRISTIAN

 

Invitațiile vor fi înmânate PERSONAL câștigătorilor (pe baza cărții de identitate) JOI, 16 iunie 2016, ora 18:30, la SALA POLIVALENTĂ.

 

Felicitări câștigătorilor.

 

Articole similare

  • 50
    Vineri, 3 iunie se deschid ușile la primul Retro Party în cel mai nou tramvai din Cluj-Napoca, SWING. Evenimentul este atât menit să fie încălzirea pentru cel mai mare retro party din Romania, We Love Retro, care va avea loc pe data de 16-17 iunie 2016 la Sala Polivalenta, cât…
    Tags: la, de, și, va, în, pe, retro, iunie, din, love

deCluj.ro te trimite pe 16-17 iunie 2016 la „WE LOVE RETRO„ ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00. Bonnie Tyler, Smokie, Mr. President, Dr. Alban, No Mercy și E-Type vor concerta în această vară la Cluj-Napoca! Luna iunie va fi gazda artiștilor care au definit muzica anilor ’80 și ’90. Pe 16 și 17 …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro