Femeie accidentată grav pe fondul neasigurării corespunzătoare în trafic

112În 23.02.2016, pe DN16, la km. 14+500 m, în comuna Căianu, sat Căianu Mic, jud. Cluj, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea a două autovehicule.

Marți. 23 februarie, ora  07:30, un bărbat de 54 ani, din comuna Căianu, jud. Cluj, în timp ce conducea autoturismul pe un drum sătesc, prin comuna Căianu, jud. Cluj, ajuns la intersecţia cu DN 16, în dreptul km. 14+500 m, a pătruns pe drumul naţional şi a efectuat virajul la stânga, spre municipiul Cluj-Napoca, fără să se asigure corespunzător.

Din direcţia comunei Mociu, pe drumul naţional, sens de mers descendent, se deplasa autovehiculul condus de un bărbat de 62 ani, din Cluj-Napoca, care nu a putut evita impactul şi a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul condus de bărbatul de 54 ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei femei de 65 ani, din Cluj-Napoca pasager în  autoturismul condus de bărbatul de 62 ani, care a fost transportată de către echipajul SMURD la UPU 1 Cluj-Napoca şi avarierea a două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ  7.000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Articole similare

În 23.02.2016, pe DN16, la km. 14+500 m, în comuna Căianu, sat Căianu Mic, jud. Cluj, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea a două autovehicule. Marți. 23 februarie, ora  07:30, un bărbat de 54 ani, din comuna Căianu, jud. Cluj, în timp ce conducea autoturismul pe un …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.