Femeie de 52 de ani, rănită grav în timp ce travesta strada regulamentar

accident-trecere-pietoniMarți, 22 martie, ora 16:45, pe strada Viilor, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Conform primelor cercetări, o femeie de 25 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Viilor a acroşat o femeie de 52 de ani, din Cluj-Napoca, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri medicale.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 84
    La data de 18 ianuarie, ora 12:45, în Piaţa Mihai Viteazu, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane, pe fondul neacordării de prioritate. Un bărbat de  67 de ani, din Gilău, în timp ce conducea autoturismul în Piaţa Mihai Viteazu, din Cluj-Napoca, dinspre…
    Tags: de, în, din, pentru, ani, ranit, trecerea, pietoni, grav, pieton

Marți, 22 martie, ora 16:45, pe strada Viilor, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Conform primelor cercetări, o femeie de 25 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Viilor a acroşat o femeie de 52 de ani, din Cluj-Napoca, care, în calitate de pieton, s-ar …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro