Femeie de 57 de ani, rănită grav în timp ce traversa strada regulamentar

La data de 14 decembrie, în jurul orei 07:45, pe strada Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Conform primelor informații, un bărbat, de 26 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce conducea autoturismul pe strada Bulevardul Muncii, ajuns la intersecție cu strada Fabricii, la trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton.

Astfel, o femeie, de 57 de ani, din Cluj-Napoca, care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, a fost rănită grav.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale.

Articole similare

  • 83
    La data de 16 octombrie în jurul orei 09:00, pe raza municipiului Turda s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui pieton. Un bărbat de 49 de ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea un autoturism pe strada Simion Bărnuțiu, din municipiu Turda, a surprins şi…
    Tags: de, în, din, pe, femeie, ani, regulamentar, ce, timp, strada

La data de 14 decembrie, în jurul orei 07:45, pe strada Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Conform primelor informații, un bărbat, de 26 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce conducea autoturismul pe strada Bulevardul Muncii, ajuns la intersecție cu strada Fabricii, la …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro