Femeie de 70 de ani, rănită grav în timp ce încerca să traverseze strada neregulamentar

112La data de 17 mai, în jurul orei 10:30,  pe strada Alexandru Vaida Voevod, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Conform primelor cercetări, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Cluj-Napoca,  în timp ce conducea un autobuz pe strada Alexandru Vaida Voevod, a surprins şi accidentat o femeie care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, pe marcajul trecerii pentru pietoni, pe culoarea roşie a semaforului pietonal.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a femeii, de 70 de ani, din Cluj-Napoca. Aceasta a fost transportată la unitatea medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 85
    La data de 28 martie, ora 11:53, pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui bărbat. Conform primelor cercetări, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aurel Vlaicu a surprins…
    Tags: de, în, din, s-a, strada, cluj-napoca, municipiul, ani, produs, timp

La data de 17 mai, în jurul orei 10:30,  pe strada Alexandru Vaida Voevod, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Conform primelor cercetări, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Cluj-Napoca,  în timp ce conducea un autobuz pe strada Alexandru Vaida Voevod, a surprins şi …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro