Femeie de 78 de ani, înșelată de un presupus angajat al companiei de gaze

 

gaze naturaleIeri, 22 septembrie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 78 de ani, din Cluj-Napoca, a fost indusă în eroare de către un bărbat care s-a prezentat la domiciliul acesteia și s-a recomandat drept angajat al companiei de gaze.

Astfel, sub pretextul efectuării unor verificări la centrala de încălzire a apartamentului persoanei vătămate, ar fi determinat-o pe aceasta să-i plătească 100 de lei.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea persoanei implicate și tragerea acesteia la răspundere penală pentru săvârşirea infracţiunii de  înșelăciune, faptă prevăzută de Codul penal.

Poliţiștii recomandă cetăţenilor sa fie vigilenți și să nu primească în locuinţă persoane care pretind că sunt de la diverse societăţi comerciale (de furnizare a unor servicii, firme de curierat, comis voiajori etc.), decât după ce au verificat actul de identitate şi legitimaţia de serviciu.

Articole similare

  Ieri, 22 septembrie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 78 de ani, din Cluj-Napoca, a fost indusă în eroare de către un bărbat care s-a prezentat la domiciliul acesteia și s-a recomandat drept angajat al companiei de gaze. Astfel, sub pretextul efectuării unor verificări la centrala …

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro