Femeie de 88 de ani, rănită grav în timp ce încerca să traverseze strada neregulamentar

112La data de 30 ianuarie, ora 10:00, pe strada Parâng, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Conform primelor verificări, un bărbat de 24 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe strada Parâng, ar fi efectuat o manevră de mers înapoi fără a se asigura corespunzător, acroşând astfel o femeie.

Femeia de 88 de ani, din Cluj-Napoca, în calitate de pieton, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nepermis, prin spatele vehiculului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a femeii, care a fost transportată la unitatea medicală pentru îngrijiri.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul.

Articole similare

  • 78
    La data de 24 martie, ora 19:26, pe strada Frunzişului din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei minore.  Conform  primelor cercetări, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Frunzişului, a surprins şi accidentat…
    Tags: în, de, din, s-a, ani, strada, produs, cu, care, pe

La data de 30 ianuarie, ora 10:00, pe strada Parâng, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Conform primelor verificări, un bărbat de 24 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe strada Parâng, ar fi efectuat o manevră de mers înapoi fără a se asigura …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.