Femeie din Florești, rănită de un șofer neatent în timp ce traversa strada regulamentar

accident-trecere-pietoniLa data de 9 august, ora 16:15, pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane pe fondul nepăstrării distanței de siguranță de mers.

Conform primelor cercetări, un tânăr, de 18 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o  autoutilitară pe Calea Turzii, dinspre strada Observatorului către strada Bună Ziua, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, care s-ar fi oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate unui pieton.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat înspre înainte, acroșând astfel pietonul.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a pietonului, fiind vorba despre o femeie, de 30 de ani, din Florești. Aceasta a fost transportată la unitatea medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 64
    Duminică, 30 octombrie, în jurul orei 15:40, pe strada Fântânele, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.  Conform primelor verificări, un tânăr, de 19 ani, din Bârlad, judeţul Vaslui, în timp ce conducea autoturismul pe strada Fântânele a surprins şi accidentat un pieton. Pietonul,…
    Tags: în, s-a, din, pe, strada, pentru, care, produs, pieton, soldat

La data de 9 august, ora 16:15, pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane pe fondul nepăstrării distanței de siguranță de mers. Conform primelor cercetări, un tânăr, de 18 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o  autoutilitară pe Calea Turzii, dinspre strada Observatorului către …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro