FOTO: Primăria Cluj-Napoca a investit 7.500.000 lei în renovarea Școlii Gimnaziale “Ioan Bob”

cladire-scoalaPrimaria Cluj-Napoca a investit 7.500.000 lei pentru reabilitarea si modernizarea cladirii de pe strada Memorandumului 22. Cladirea are 14 sali de clasa, 2 laboratoare si alte dotari specifice procesului educational.

„Multumesc clujenilor pentru ca din banii lor a fost realizata aceasta investitie in educatie.De asemenea, Primaria are în derulare proiecte în valoare de peste 10 milioane de euro pentru reabilitarea si modernizarea altor unitati educationale din municipiul Cluj-Napoca”, a declarat primarul Emil Boc.

In anul scolar 2015-2016, cursurile Scolii ”Ioan Bob” s-au desfasurat atat in cladirea de pe strada Episcop Ioan Bob, cat si intr-un spatiu de pe Bd. Eroilor 16, alocat prin HCL nr. 311/2015 pana la finalizarea lucrarilor de reabilitare a imobilului de pe strada Memorandumului nr. 22.

Articole similare

  • 50
    Emil Boc a participat la conferinta de presa de deschidere a competitiei „Trofeul Carpati”, eveniment care se desfasoara la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca vineri, 20 martie 2015 si sambata, 21 martie 2015. „Voi sustine echipa nationala in cele doua meciuri pe care le are in acest sfarsit de saptamana si…
    Tags: de, si, emil, boc, cluj-napoca, cluj, din, primaria, napoca

Primaria Cluj-Napoca a investit 7.500.000 lei pentru reabilitarea si modernizarea cladirii de pe strada Memorandumului 22. Cladirea are 14 sali de clasa, 2 laboratoare si alte dotari specifice procesului educational. „Multumesc clujenilor pentru ca din banii lor a fost realizata aceasta investitie in educatie.De asemenea, Primaria are în derulare proiecte în valoare de peste 10 …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro