Gurmanzi, poftiți la masă. O serie de evenimente culinare, nemaiîntâlnite la Cluj

beats_16septembrie2016004Știi care sunt ingredientele cele mai potrivite pentru organizarea unui eveniment de neuitat? Fără nici o urmă de îndoială sunt prietenii faini adunați în același loc și în același timp, toți dornici de socializare într- o locație încântătoare, însoțiți de muzică bună și de mâncare pe măsură.

Dacă după această vară nu ți-a trecut încă pofta de noi experiențe, trebuie să știi că La Mesteceni îți alimentează setea de a descoperi și de a experimenta cele mai gustoase evenimente și te hrănește cu muzică de calitate, atmosferă încântătoare și mâncare savuroasă pregătită de Chef Ciprian Tătaru și Chef Tudor Marcu.

La Mesteceni lansează  o serie de evenimente nemaiîntâlnite la Cluj, bEATs.  Ciprian Tătaru și Tudor Marcu devin rezidenți ai pensiunii prin lanserea acestui concept. Primul eveniment de acest fel are loc în data de 16 septembrie. Cei  doi chefi sunt dornici să inoveze în bucătărie, iar cu acest prilej se lansează meniul de toamnă. Experimentul culinar vă va face papilele gustative să danseze de bucurie. Țineți minte: nu pierdeți acest eveniment culinar-concept!

Intri la eveniment dacă: suni la numărul de telefon 0754041508. La Mesteceni se inovează, așa că trebuie să știi că sunt șanse foarte mari să îți faci noi prieteni.

Așadar, gurmanzii și cei pasionați de gastronomie sunt așteptați în ziua de vineri, 16 septembrie, la pensiunea La Mesteceni, în localitatea Sălicea, la 6 km de Cluj-Napoca, pentru a degusta preparate extraordinare pregătite de cei doi bucătari talentați și pentru a petrece o seară frumoasă într-o locație încântătoare.

Pentru mai multe detalli, accesați pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/302985876723417/

Fiecare weekend începe La Mesteceni! Rezervă-ți locul!

 

Articole similare

  • 34
    A fost odată ca niciodată că dacă n-ar fi nu s-ar povesti: a fost o dată Cluj-Napoca 2015 Capitală Europeană a Tineretului. Un oraş pe malul unui râu, înconjurat de imaginaţie şi de voie bună care invită prinţii şi domniţele din toate cele 9 mări şi 9 ţări, la un…
    Tags: de, în, la, cluj

Știi care sunt ingredientele cele mai potrivite pentru organizarea unui eveniment de neuitat? Fără nici o urmă de îndoială sunt prietenii faini adunați în același loc și în același timp, toți dornici de socializare într- o locație încântătoare, însoțiți de muzică bună și de mâncare pe măsură. Dacă după această vară nu ți-a trecut încă pofta …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro