Hot prins după ce a încercat să fure din cutia milei

Catuse-04Polițiștii au depistat și identificat un bărbat în timp ce sustrăgea bani din incinta unui lăcaș de cult.

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla – Postul de Poliţie Comunal Fizeșu-Gherlii, împreună cu un agent de pază, au depistat, în flagrant delict, un bărbat care sustrăgea bani dintr-un lăcaș de cult.

Astfel, ieri, în jurul orei 12:00, un bărbat ar fi încercat să sustragă bani din cutia pentru donații dintr-un lăcaș de cult din Nicula. Acesta ar fi deschis cutia prin forțarea sistemului de închidere, moment în care ar fi declanșat alarma instalată.

Astfel, polițiștii, sesizați de agentul de pază, au intervenit de îndată, și au identificat persoana în cauză, stabilind că  este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din județul Harghita.

Circa 500 de lei, bani care se aflau în cutie, au fost recuperați.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat – în forma tentativei, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 47
    Un tânăr bănuit că ar fi sustras sume de bani dintr-o locuinţă a fost identificat de poliţişti. Sumele sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Poliţişti din cadrul Poliţiei mun. Cluj-Napoca au identificat un tânăr de 25 ani, din judeţul Mureş care este bănuit că, în cursul lunilor aprilie-mai,…
    Tags: de, din, bani, în, au, prins, hot

Polițiștii au depistat și identificat un bărbat în timp ce sustrăgea bani din incinta unui lăcaș de cult. Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla – Postul de Poliţie Comunal Fizeșu-Gherlii, împreună cu un agent de pază, au depistat, în flagrant delict, un bărbat care sustrăgea bani dintr-un lăcaș de cult. Astfel, ieri, în …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.