Ieri, trei bărbaţi care transportau material lemnos în mod ilicit, au fost depistaţi şi sancţionaţi de către poliţişti

lemne-confiscateLuni, 8 februarie, ora 23.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un conducător auto care transporta cu o autoutilitară material lemnos fără îndeplinirea condiţiilor legale.

Astfel, bărbatul de 37 de ani, din comuna Mihai Viteazu, transporta circa doi metri steri de material lemnos, în valoare de circa 240 de lei, fiind depistat de poliţişti pe strada Calea Victoriei, din Turda.

Acesta nu a putut prezenta documente de provenienţă şi însoţire pentru materialul lemnos transportat.

Astfel, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat în custodie reprezentanţilor ocolului silvic.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Petreştii de Jos şi ai Postului de Poliţie Comunal Câţcău au depistat ieri transporturi ilicite de material lemnos.

Astfel, în jurul orei 15.00, un tânăr din Petreştii de Jos a fost depistat transportând  material lemnos,pentru care nu deţinea documente, cu un atelaj hipo. Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar lemnul de circa 100 de lei, a fost confiscat.

Un alt bărbat, din judeţul Mureş, a fost depistat pe raza localităţii Câţcău, în timp ce transporta cherestea răşinoase, de circa 250 de lei, pentru care avea avizul de însoţire expirat.

Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar lemnul a fost ridicat în vederea confiscării.

Poliţiştii continuă acţiunile.

Articole similare

  • 77
    Ieri, în urma acțiunilor derulate, a fost identificat material lemnos abandonat, precum și transporturi ilicite de lemn. Miercuri, 20 ianuarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Fizeșu-Gherlii, împreună cu pădurar din cadrul Ocolului Silvic Gherla, au desfășurat activități de control a circulației materialului lemnos pe raza comunei Fizeșu-Gherlii. Astfel,…
    Tags: de, lemnos, fost, din, ilicit, lemn, transport, confiscat

Luni, 8 februarie, ora 23.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un conducător auto care transporta cu o autoutilitară material lemnos fără îndeplinirea condiţiilor legale. Astfel, bărbatul de 37 de ani, din comuna Mihai Viteazu, transporta circa doi metri steri de material lemnos, în valoare de circa 240 de lei, fiind depistat de poliţişti …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.