În circa 3 ore, polițiștii rutieri au depistat și sancționat 30 de conducători auto care circulau cu viteză peste limita legală

actiune-politisti-splaiul-independenteiÎn circa 3 ore, polițiștii rutieri au depistat și sancționat 30 de conducători auto care circulau pe strada Splaiul Independenței, din Cluj-Napoca, cu viteză peste limita legală. Polițiștii atrag atenția șoferilor să respecte limitele de viteză și să nu se angreneze în efectuarea unor manevre periculoase în trafic, pentru a preveni implicarea acestora în accidente rutiere!

 La data de 25 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au acționat pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum ori a vitezei excesive.

Astfel, în intervalul 15:30 – 18:30, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru depistarea participanților la trafic care, prin nerespectarea regimului legal de viteză sau a altor norme rutiere, pun în pericol viața sau sănătatea lor și a celorlalți.

Acțiunea polițiștilor s-a desfășurat pe strada Splaiul Independenței, din Cluj-Napoca, fiind utilizat și aparatul radar Trucam.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.000 de lei. Dintre acestea, 30 au fost aplicate pentru depășirea vitezei legale.

Totodată, au fost reținute 8 permise de conducere, 6 dintre acestea fiind reținute pentru depășiri neregulamentare și unul pentru depășirea vitezei legale. Astfel, a fost depistat un conducător auto care circula cu 81 km/h. Acestuia i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, fiindu-i aplicată o amendă în valoare de  de 1125 de lei.

În cursul săptămânii trecute, în zona respectivă au fost montate indicatoare cu semnale luminoase și au fost aplicate benzi rezonatoare pentru atenționarea și determinarea conducătorilor auto să respecte normele rutiere. De asemenea, limita de viteză a fost redusă la 30 km/h!

Articole similare

  • 61
    Poliţiştii clujeni au desfăşurat, pe parcursul săptămânii trecute, activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. În urma acțiunilor, au fost identificate 32 de persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni, 8 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore. În perioada 5 –…
    Tags: de, au, pentru, ipj, cluj, politie, actiune

În circa 3 ore, polițiștii rutieri au depistat și sancționat 30 de conducători auto care circulau pe strada Splaiul Independenței, din Cluj-Napoca, cu viteză peste limita legală. Polițiștii atrag atenția șoferilor să respecte limitele de viteză și să nu se angreneze în efectuarea unor manevre periculoase în trafic, pentru a preveni implicarea acestora în accidente rutiere! …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro