Inconștiență fără limite: Un bărbat fără permis a urcat băut la volanul unui autoturism neînmatriculat

etilotest3La data de 8 februarie, ora 15:30, poliţiştii din cadrul Politiei municipiului Dej au depistat un conducător auto sub influenţa alcoolului, fără permis de conducere, care circula cu un autoturism neînmatriculat.

Bărbatul de 48 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost depistat conducând un autovehicul pe raza municipiului Dej. Poliţiştii au constatat că acesta se afla sub influenţa alcoolului. Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere emis de către autorităţile din România, iar autoturismul nu figurează în evidenţe.

Față de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Articole similare

  • 87
    Un bărbat inconștient din Turda a pus viața altora în pericol când s-a hotărât să urce la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La data de 23 octombrie, în jurul orei 23:17, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia…
    Tags: de, în, la, din, permis, fără, neînmatriculat, sofer, baut, fara

La data de 8 februarie, ora 15:30, poliţiştii din cadrul Politiei municipiului Dej au depistat un conducător auto sub influenţa alcoolului, fără permis de conducere, care circula cu un autoturism neînmatriculat. Bărbatul de 48 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost depistat conducând un autovehicul pe raza municipiului Dej. Poliţiştii au constatat că acesta se …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.