Italian beat, prins în timp ce conducea prin Jucu cu peste 100 km/h

politie-radar02În cadrul unei acțiuni pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, polițiștii clujeni au depistat un conducător auto care rula cu peste 100 km/h și se afla sub influența alcoolului.

 La data de 3 octombrie, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul Rutier Cluj au depistat un conducător auto care rula cu peste 100 km/h și se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, cetățean italian, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN1C E576, pe raza comunei Jucu, prin localitate, cu viteza de 107 km/h.

La momentul controlului, polițiștii au constatat că bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest.

În urma testării, a rezultat că bărbatul se afla sub influența alcoolului și a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

Articole similare

  • 51
    La data de 16 februarie, în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție, au depistat un conducător auto sub influența alcoolului. Șoferul, un bărbat, de  37 de ani, din Florești, a fost depistat pe strada Primăverii. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o…
    Tags: de, în, depistat, influența, peste, cu, se, fost, polițiștii, la

În cadrul unei acțiuni pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, polițiștii clujeni au depistat un conducător auto care rula cu peste 100 km/h și se afla sub influența alcoolului.  La data de 3 octombrie, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul Rutier Cluj au depistat …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro