Joi se vor prelua actele în comuna Aghireşu, pentru întocmirea cărţilor de identitate

Buletin-CI-Romania-deClujO echipă de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor (D.J.E.P.) Cluj  se va deplasa joi, 10 noiembrie, în localitatea Aghireşu, judeţul Cluj, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor şi fotografiei pentru întocmirea cărţilor de identitate.

Consiliul Judeţean Cluj anunţă cu acest prilej faptul că cetăţenii de pe raza comunei Aghireşu care au cărţile de identitate expirate sau care urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, sunt invitaţi să se prezinte cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate, cu începere de la ora 09.30, la sediul Primăriei comunei Aghireşu.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă, premergătoare întocmirii cărţii de identitate (de preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare), angajaţii D.J.E.P. Cluj beneficiază de sprijinul Primăriei şi al organelor de poliţie locale.

Articole similare

  • 72
    O echipă de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj se va deplasa vineri, 27 mai 2016, în localitatea Floreşti, judeţul Cluj, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor şi fotografiei pentru întocmirea cărţilor de identitate. Cetăţenii de pe raza comunei Floreşti care au cărţile de identitate expirate…
    Tags: de, în, identitate, care, şi, se, mobila, statie, buletin

O echipă de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor (D.J.E.P.) Cluj  se va deplasa joi, 10 noiembrie, în localitatea Aghireşu, judeţul Cluj, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor şi fotografiei pentru întocmirea cărţilor de identitate. Consiliul Judeţean Cluj anunţă cu acest prilej faptul că cetăţenii de pe raza comunei Aghireşu care au …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro