La această oră, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice Cluj efectuează verificări la doi agenţi economici

Politia - DescinderiPremergător sărbătorilor pascale, poliţiştii desfăşoară acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul comerţului cu produse alimentare.

 În cadrul acţiunilor de astăzi, organizate şi  coordonate de către Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române, sunt vizaţi, în principal, 11 agenţi economici, din 8 judeţe şi Bucureşti, specializaţi în comerţul cu produse alimentare, în special ouă.  

 La această oră, la nivelul judeţului Cluj, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice efectuează verificări la doi agenţi economici de profil.

 La data de 14 aprilie, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române desfăşoară o amplă acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor economice, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Cluj, Arad, Braşov, Giurgiu, Maramureş, Prahova, Satu Mare şi Timiş, la 11 agenţi economici ce depozitează şi distribuie produse alimentare, în special ouă.

La acţiune participă, alături de poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai serviciilor de investigare a criminalităţii economice din cadrul unităţilor teritoriale, specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Acţiunile vor continua şi în perioada următoare.

Articole similare

  • 46
    Premergător sărbătorilor pascale, poliţiştii clujeni efectuează acțiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul comerţului cu produse din carne și carne, în special, de miel. Joi, 28 aprilie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj au efectuat verificări…
    Tags: de, în, şi, din, pentru, la, produse, cluj, control, comert

Premergător sărbătorilor pascale, poliţiştii desfăşoară acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul comerţului cu produse alimentare.  În cadrul acţiunilor de astăzi, organizate şi  coordonate de către Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române, sunt vizaţi, în principal, 11 agenţi economici, din 8 judeţe şi Bucureşti, specializaţi în comerţul cu produse alimentare, …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro