La doar 16 ani este cercetat de polițiști după ce a furat dintr-un complex comercial din Turda

bani-portofelPoliţiştii au depistat un minor care ar fi sustras bunuri dintr-un complex comercial din Turda. Asupra acestuia au fost găsite bunurile în cauză.

La data de 19 ianuarie, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi de către agentul de securitate al unui complex comercial, din Turda, cu privire faptul că a observat pe camerele de supraveghere, amplasate în interiorul complexului, o persoană necunoscută care ar fi sustras un portmoneu de la o angajată.

Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat persoana în cauză, stabilind că este un minor de 16 ani, din Turda. Asupra acestuia a fost găsit portmoneul care ar fi fost sustras, precum şi alte obiecte de îmbrăcăminte a căror provenienţă nu o putea justifica.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că obiectele de îmbrăcăminte găsite asupra acestuia ar fi fost sustrase dintr-un magazin din incinta complexului.

Prejudiciul, în valoare de circa 250 de lei, a fost recuperat.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

Articole similare

  • 57
    Joi, 5 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 3 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care ar fi sustras un laptop dintr-un comercial din cartierul Gheorgheni, din Cluj-Napoca.  În fapt, la data menționată, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că agenții de pază…
    Tags: de, în, au, din, fi, la, prins, hot, comercial, centru

Poliţiştii au depistat un minor care ar fi sustras bunuri dintr-un complex comercial din Turda. Asupra acestuia au fost găsite bunurile în cauză. La data de 19 ianuarie, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi de către agentul de securitate al unui complex comercial, din Turda, cu privire faptul că …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.