La ore fixe, ceasul din turnul Primăriei Cluj-Napoca va bate pe ritmul ”Rapsodiei Romane” de George Enescu

primaria-cluj-napocaOdata cu finalizarea lucrarilor de reabilitare la turnul Primariei Cluj-Napoca de pe strada Motilor, a fost pus in functiune si ceasul din incinta acestuia. Clujenii, care vor trece prin zona vor avea ocazia sa asculte un fragment din ”Rapsodia Romana” de George Enescu, in fiecare zi, la orele: 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 si 21.00.

In ceea ce priveste turnul Primariei, au fost realizate interventii principale de reabilitare si restaurare ale acestuia, constand in finisaje interioare si exterioare, pardoseli, tamplarii, tavane, balustrazi, acoperis.

De asemenea, turnul este echipat cu toate instalatiile necesare: paratrasnet, instalatii electrice si iluminat ambiental.

Articole similare

  • 48
    Joi, 7 ianuarie 2016, Primaria municipiului Cluj-Napoca a facut public proiectul de buget pentru anul 2016 in vederea punerii la dispozitia cetatenilor interesati. In conformitate cu prevederile Legii 273/2006 privind finantele publice locale referitor la prevederile Proiectului de buget al municipiului Cluj-Napoca, acesta poate fi consultat pe site-ul institutiei,www.primariaclujnapoca.ro, la…
    Tags: de, la, cluj-napoca, cluj, napoca, primaria

Odata cu finalizarea lucrarilor de reabilitare la turnul Primariei Cluj-Napoca de pe strada Motilor, a fost pus in functiune si ceasul din incinta acestuia. Clujenii, care vor trece prin zona vor avea ocazia sa asculte un fragment din ”Rapsodia Romana” de George Enescu, in fiecare zi, la orele: 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 si 21.00. In …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro