Lucrări de asfaltare pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii

reabilitare-drumuriPe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii s-au finalizat până în momentul de faţă lucrări de tratament bituminos dublu pe o lungime totală de 6 kilometri.

În prezent, din cauza temperaturilor scăzute înregistrate în această perioadă a anului în zona de munte, temperaturi insuficient de ridicate în vederea executării de lucrări de tratament bituminos dublu, precum şi din dorinţa realizării unor lucrări de întreţinere de calitate, s-a hotărât ca pe restul sectorului de drum să se execute lucrări de aşternere de covor asfaltic, lucrări care au demarat deja şi care vizează un sector în lungime de 4 kilometri.

Articole similare

Pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii s-au finalizat până în momentul de faţă lucrări de tratament bituminos dublu pe o lungime totală de 6 kilometri. În prezent, din cauza temperaturilor scăzute înregistrate în această perioadă a anului în zona de munte, temperaturi insuficient de ridicate în vederea executării de lucrări de …

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro