Mai mulți șoferi au fost depistați în timp ce conduceau aflați sub influența băuturilor alcoolice

La data de 11 februarie, în jurul orei 13:15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un conducător auto sub influenţa alcoolului.

Şoferul, un tânăr de 26 de ani, din Moldoveneşti, a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe DN75, prin localitatea Mihai Viteazu.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Tot sâmbătă, 11 februarie, în jurul orei 11:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 28 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul care figura în bazele de date radiat din circulaţie de către autorităţile germane. De asemenea, s-a constatat că numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism era atribuit altui autovehicul.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, fapte prevăzute de Codul penal.

Articole similare

  • 94
    La data de 16 februarie, în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție, au depistat un conducător auto sub influența alcoolului. Șoferul, un bărbat, de  37 de ani, din Florești, a fost depistat pe strada Primăverii. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o…
    Tags: de, în, din, la, baut, sofer, volan, beat

La data de 11 februarie, în jurul orei 13:15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un conducător auto sub influenţa alcoolului. Şoferul, un tânăr de 26 de ani, din Moldoveneşti, a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe DN75, prin localitatea Mihai Viteazu. În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro